programma

Data en AI Basics & Mindset Programma

Bij ons Data en AI Basics & Mindset-programma staan we klaar om je organisatie te begeleiden op de weg naar datagedreven succes.
  • Ontdek de kansen en mogelijkheden
  • Inzicht in achterliggende theorieën
  • Jouw data use cases toepassen
Neem contact op

Wij zijn ervan overtuigd dat data en kunstmatige intelligentie tegenwoordig essentieel zijn voor groei en innovatie. Ons programma is ontworpen om je team de juiste basiskennis, werkwijze en mindset bij te brengen die nodig zijn om deze waardevolle bronnen optimaal te benutten. Dit programma zorgt voor de juiste mindset en kennis, organisatiebreed. Een combinatie van masterclasses voor het management, webinars voor de hele organisatie, workshops voor teams, afdelingen of individuen, coaching on the job van experts, wij hebben alles in huis om uw organisatie te transformeren. Omdat elke organisatie en elk startpunt anders is, is dit programma altijd maatwerk.

Inhoud

In deze workshop behandelen we de volgende onderdelen

  • Masterclasses: Onze masterclasses voor het management bieden inzicht in de strategische toepassingen van data en AI, en hoe deze kunnen bijdragen aan organisatiedoelen.
  • Webinars: We bieden webinars die toegankelijk zijn voor alle medewerkers, zodat de hele organisatie kan profiteren van waardevolle kennis en inzichten.
  • Interactieve Workshops: Onze workshops brengen theorie tot leven met praktische toepassingen, waardoor teams, afdelingen en individuen direct kunnen experimenteren en leren.
  • Coaching On The Job: Om van theorie naar praktijk te gaan of van strategie naar resultaat bieden we coaching on the job. Jullie medewerkers krijgen direct ondersteuning bij hun dagelijkse uitdagingen.
  • Relevante Businesscases: Ons programma integreert relevante businesscases uit je eigen organisatie in alle sessies en opdrachten, zodat je direct kan profiteren van de opgedane kennis en vaardigheden

Duur

Dit programma is altijd maatwerk. In overleg bepalen we de tijdsinvestering.

Voor wie

Ons Data en AI Basics & Mindset-programma is bedoeld voor organisaties die klaar zijn om de te groeien en ontwikkelen met behulp van data en kunstmatige intelligentie. Het programma is geschikt voor managers en beslissers van nu die strategische inzichten willen verwerven, voor medewerkers op alle niveaus die de basiskennis willen ontwikkelen, en voor teams en afdelingen die praktische toepassingen willen verkennen en passende werkwijzes. Of u nu al ervaring heeft met datagedreven werken of net begint, ons programma is ontworpen om aan te sluiten bij uw huidige kennisniveau. Het is de ideale keuze voor organisaties die een innovatieve en datagedreven mindset willen ontwikkelen en direct meetbare resultaten willen behalen in het gebruik van data en AI.

Interesse?

Dit programma kan als maatwerk worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw organisatie. Om de mogelijkheden voor jouw organisatie te verkennen neem dan contact op via het contactformulier.

Daarnaast bieden we inschrijfmogelijkheden voor individuen. Vanaf 15 november wordt de informatie over beschikbare data en prijzen voor het jaar 2024 gepubliceerd.

Ik wil meer informatie

Bedankt! Uw bericht is in goede orde ontvangen.
U hoort z.s.m van ons.
Oops! Something went wrong while submitting the form.