programma

Data & AI Leadership Programma

Een programma speciaal voor directies, management en bestuurders die klaar willen zijn om datagedreven te gaan werken.
  • De pijlers voor data gedreven werken
  • Inspirerende voorbeelden
  • Jouw data use cases direct toepassen
Neem contact op

Dit programma bestaat uit 2 delen: Het eerste deel geeft kaders, pijlers en inspiratie hoe data gedreven werken in elkaar zit en hoe jij het kunt koppelen aan je doelen en strategie. Welke pijlers zijn belangrijk en wat betekenen die? Hoe zien die er bij jouw organisatie uit en hoe kijken je medebeslissers hier tegen aan?

Het tweede deel is gericht op hoe je in de praktijk een geverifieerde werkwijze toepast die data gedreven werken mogelijk maakt, zonder dat de hele organisatie ineens op de kop moet. Hoe zorg je dat het geleidelijk gaat en echt resultaat levert? We gaan aan de slag met use-cases uit je eigen bedrijf. Zo maken we al een eerste roadmap die het begin markeert van verder data gedreven worden.

Deel 1 is gericht op beslissers op het hoogste niveau. Deel 2 sluit hier naadloos op aan en is meer gericht op managers die het in de praktijk gaan waarmaken.

Inhoud

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Welke 5 pijlers horen bij een datagedreven organisatie?
  • Hoe werk je aan je datavolwassenheid van je hele organisatie
  • Inspirerende voorbeelden van datagedreven kampioenen
  • De (menselijke) praktijk: een succesvolle en bewezen aanpak
  • Jouw eigen data use cases toegepast

Voor wie

Ondernemers, directie en (middle) managers van bedrijven en organisaties.

Duur

Dit programma bestaat uit twee dagen (8u). Deze dagen zijn los af te nemen of in combinatie.

Ervaringen

“Little Rocket is een meester in het helder uitleggen hoe een organisatie kan profiteren van het omarmen van data. De spreker laat een diep begrip zien van data, cultuur en bedrijven en weet je helemaal op te warmen voor het aan de slag gaan met je organisatie. Dank Little Rocket!“

— Chris van Dam - CTO, Logic4

"De masterclass van Little Rocket heeft me geïnspireerd door de mogelijkheden van data binnen onze eigen bedrijfsvoering. Meer inzicht in de mogelijkheden van datagedreven worden gekregen en nieuwe kansen gezien om processen te optimaliseren of zelfs te vernieuwen en daarmee waarde te creëren. "

— Mike de Leeuw - Commercieel directeur Siers Groep

Interesse?

Dit programma kan als maatwerk worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw organisatie. Om de mogelijkheden voor jouw organisatie te verkennen neem dan contact op via het contactformulier.

Daarnaast bieden we inschrijfmogelijkheden voor individuen. Vanaf 15 november wordt de informatie over beschikbare data en prijzen voor het jaar 2024 gepubliceerd.

Ik wil meer informatie

Bedankt! Uw bericht is in goede orde ontvangen.
U hoort z.s.m van ons.
Oops! Something went wrong while submitting the form.