programma

Data en AI Basics & Mindset

Bij ons Data en AI Basics & Mindset-programma staan we klaar om je organisatie te begeleiden op de weg naar datagedreven succes.
  • Ontdek de kansen en mogelijkheden
  • Inzicht in achterliggende theorieën
  • Jouw data use cases toepassen
Direct Aanmelden

Iedereen aan boord voor een datagedreven toekomst

Wij zijn ervan overtuigd dat data en kunstmatige intelligentie tegenwoordig essentieel zijn voor groei en innovatie. Ons programma is ontworpen om je team de juiste basiskennis, werkwijze en mindset bij te brengen die nodig zijn om deze waardevolle bronnen optimaal te benutten. Dit programma zorgt voor de juiste mindset en kennis, organisatiebreed. Een combinatie van masterclasses voor het management, webinars voor de hele organisatie, workshops voor teams, afdelingen of individuen, coaching on the job van experts, wij hebben alles in huis om uw organisatie te transformeren. Omdat elke organisatie en elk startpunt anders is, is dit programma altijd maatwerk.

Inhoud

Trainingsduur: vanaf 1 dag

Voor wie: Startende data professionals, data professionals, leidinggevenden en managers.

Niveau deelnemers: Er is geen basiskennis of vaardigheid vereist voor dit programma.  

Doel van de training:
Het realiseren van goede basiskennis en de juiste mindset om Data en AI (meer) in te zetten.

Duur

Dit programma is altijd maatwerk. In overleg bepalen we de tijdsinvestering.

Voor wie

Ons Data en AI Basics & Mindset-programma is bedoeld voor organisaties die klaar zijn om te groeien en ontwikkelen met behulp van data en kunstmatige intelligentie. Het programma is geschikt voor managers en beslissers van nu die strategische inzichten willen verwerven, voor medewerkers op alle niveaus die de basiskennis willen ontwikkelen, en voor teams en afdelingen die praktische toepassingen willen verkennen en passende werkwijzes. Of je nu al ervaring hebt met datagedreven werken of net begint, ons programma is ontworpen om aan te sluiten bij jullie huidige kennisniveau. Het is de ideale keuze voor organisaties die een innovatieve en datagedreven mindset willen ontwikkelen en direct meetbare resultaten willen behalen in het gebruik van data en AI.

Goed om te weten: Subsidie mogelijkheidheid
Wil je óók dit resultaat bereiken, zonder een grote investering? Dan biedt de SLIM-subsidie mogelijk een uitgelezen kans. Deze dekken een groot deel van de kosten, waardoor onze programma’s toegankelijker worden. We bieden volledige ontzorging en begeleiden je stap voor stap door het aanvraagproces, zodat je zonder zorgen kunt profiteren van deze financiële ondersteuning.
De aanvraagperiode van deze subsidie is van 2 tot 30 september 2024.

Deze training voor jouw organisatie?

We zijn benieuwd naar jullie specifieke behoeften. Samen bepalen we daarop ons aanbod. Uiteraard komen we dit graag op jullie eigen locatie geven. Liever bij ons? Dat kan ook.

Toon hier jouw interesse voor het programma