programma

Data & AI Leadership

Het programma speciaal voor directies, management en bestuurders die klaar zijn om datagedreven te gaan werken. Eén van de belangrijkste succesfactoren voor data projecten is het hebben van een (data)visie vanuit de directie.
  • Het belang van (data) visie en leiderschap in het datatijdperk
  • Vertaal de bedrijfsstrategie naar een data visie
  • Het (data) doel en hoe we daar komen
Direct Aanmelden

Voor wie is het programma?

Het Data & AI Leadership programma is speciaal ontworpen voor directies, management en bestuurders. Het richt zich op leiders die klaar zijn om datagedreven werken binnen hun organisaties te omarmen, ongeacht hun huidige niveau van kennis over data en AI.

Dit maakt het programma ideaal voor leidinggevenden die strategische inzichten willen verkrijgen in hoe data en AI kunnen bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen en die een cultuur van datagedreven innovatie willen bevorderen.

Inhoud

  • Duur van het programma: 2 dagen
  • Programma dagen: 1 november & 8 november
  • Voor wie: Directieleden, management en bestuurders
  • Niveau deelnemers: Goede kennis van strategie en bedrijfsdoelstelling helpt bij het volgen van het programma
  • Doel van het programma: Ontwikkel cruciale kennis en vaardigheden voor het succesvol integreren van data en AI binnen bedrijfsstrategieën
  • Locatie: Enschede
  • Kosten: €2375 excl. btw p.p.

Wat houdt het programma in?

Dit programma bestaat uit 2 dagen. Wij geloven dat de data visie van een bedrijf in lijn moet zijn met de bedrijfsstrategie. De eerste dag gaan we de strategie van je bedrijf vertalen naar een data visie.

Op de tweede dag gaan we evalueren hoe datavolwassen jullie bedrijf op dit moment is. We maken hierbij gebruik van onze 5 pijlers voor datavolwassenheid. Vervolgens bepalen we, op basis van jullie data visie waar jullie naartoe willen. Tot slot maken we een concrete vertaalslag naar hoe je daar kunt komen.

Ervaringen

“Little Rocket is een meester in het helder uitleggen hoe een organisatie kan profiteren van het omarmen van data. De spreker laat een diep begrip zien van data, cultuur en bedrijven en weet je helemaal op te warmen voor het aan de slag gaan met je organisatie. Dank Little Rocket!“

— Chris van Dam - CTO, Logic4

"De masterclass van Little Rocket heeft me geïnspireerd door de mogelijkheden van data binnen onze eigen bedrijfsvoering. Meer inzicht in de mogelijkheden van datagedreven worden gekregen en nieuwe kansen gezien om processen te optimaliseren of zelfs te vernieuwen en daarmee waarde te creëren. "

— Mike de Leeuw - Commercieel directeur Siers Groep

Deze training voor jouw organisatie?

Deze training wordt op inschrijving aangeboden (je kan als individu klassikaal aansluiten), maar we geven hem ook op locatie voor grotere groepen in-house. Hiervoor kan de training op maat worden aangepast om perfect aan te sluiten bij de unieke behoeften van jouw bedrijf. Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie door hier te kijken.

Meld je hier aan voor het programma